NOVA BEDS Pension in Weseler Strasse, Duisburg

Premie binnenkomst

Meneer Anis Kediri

  • place Weseler Strasse 276 , 47169 Duisburg
  • We spreken:

Inrichting

  • kitchenKeuken
  • wcEigen badkamer/toilet
  • wifiDRAADLOZE INTERNETTOEGANG
  • tvTV
  • local_laundry_servicewasmachine
  • smoke_freeRookvrije Kamer

Prijzen

vriendelijkNummerpersonenPrijs p.p./nacht
Gedeelde kamer3060weg € 10,00

Beschrijving

Deze tekst is automatisch vertaald ( Origineel zichtbaar maken )

# NU BESCHIKBAAR - PAS GERENOVEERD EN NIEUW INGERICHT #

# ZEER GOEDE BEREIKBAARHEID met de auto, BUSJE maar ook met de metro en BUS (Duisburg Striepweg). #

16 volledig uitgeruste, onlangs gerenoveerde en volledig ingerichte arbeidersappartementen. Centraal en rustig gelegen in Duisburg-Walsum.

Voor grote groepen kan een heel appartementencomplex met 16 appartementen (tot 80 bedden) gehuurd worden! Voor langdurige verblijven en groepsreserveringen bieden wij aantrekkelijke en individuele prijzen.

Boekingsaanvragen zijn welkom per e-mail op weseler@nova-estate.de. Contactformulier, via WhatsApp +49 176 47164847 of telefonisch op +49 211 635 519 66.

Alle boekingen van 1 tot 80 personen zijn welkom! De minimale huurperiode is 3 dagen.

Er zijn in totaal 16 appartementen met in totaal 30 kamers, elk uitgerust met 2 tot 4 eenpersoonsbedden. Elk appartement heeft een eigen badkamer (sommige hebben twee of een extra toilet) en een volledig uitgeruste keuken.

Onlangs gerenoveerde appartementen met volledig uitgeruste keuken en bad/toilet vanaf 1 persoon en groepen tot 80 personen, smart-tv, WLAN / WiFi, eenpersoonsbedden, parkeerplaats, een wasmachine en droger per appartement. Alle kamers zijn voorzien van high-speed internet.

De keukens zijn volledig uitgerust met magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, heteluchtfriteuse en waterkoker. De gemeenschappelijke keukens, badkamers en gangen worden wekelijks schoongemaakt.

De bedden zijn fris opgemaakt bij aankomst! Handdoeken en tussentijdse schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

De 16 appartementen zijn gelegen op een zeer centrale en toch rustige locatie in Duisburg-Walsum. Alle winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich in de directe omgeving (tussen de 10 en 15 minuten met de auto).

De accommodatieprijzen zijn netto per kamer (incl. alle bijkomende kosten incl. Wi-Fi) en hebben betrekking op wekelijkse boekingen met volledige bezetting. Voor boekingen voor kortere periodes kunnen de prijzen enigszins afwijken. Informeer telefonisch of per e-mail naar actuele prijzen en beschikbaarheid.

NOVA BEDS by Nova Estate is uw professionele aanbieder van gastenkamers en werkkamers met kwaliteitsnormen! Alle kamers, appartementen en flats zijn onlangs gerenoveerd en nieuw ingericht.

Contact via contactformulier, WhatsApp +49 176 47164847, e-mail weseler@nova-estate.de of bel +49 211 635 519 66

Landheer

  • Lid sinds: september 2023
  • responspercentage: 33%
  • We spreken: Duits

Vul uw accommodatie in

en sluit je aan bij duizenden gelukkige verhuurders!