Monteurwohnung "Am Lindig"

Baseren binnenkomst

Vrouw Johanna Wienand

  • place Am Lindig , 36269 Philippsthal
  • We spreken:
  • Deze aanbieder heeft geen verdere contactgegevens opgeslagen. Neem contact op met de verhuurder via de knop "Contact opnemen met verkoper" en laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter voor snelle feedback.

Inrichting

  • kitchenKeuken
  • wcEigen badkamer/toilet
  • wifiDRAADLOZE INTERNETTOEGANG
  • tvTV
  • smoke_freeRookvrije Kamer
  • directions_carparkeermogelijkheden
  • local_shippingParkeermogelijkheden voor vrachtwagens
  • beach_accessterras/binnenplaats
  • Barbecueplaats

extra informatie

Deze tekst is automatisch vertaald ( Origineel zichtbaar maken )

Locatie: zijstraat Grootte: ca. 41m2 Aparte ingang voor uw privacy Open keuken met bartafel en goede apparatuur voor self-catering (bijv. broodrooster, oven met keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, servies, bestek, bakgerei, ovenschotel, lunchboxen, barbecuegerei) Gezellige slaapkamer met groot bed (1.40m x 2m) en ingebouwde kledingkast Woonkamer met tv-stoel en slaapbank Rolluiken voor een ontspannen verblijf Slaapbadkamer met moderne douche en bidet Buiten zitten om te ontspannen Eigen parkeerplaats Talrijke winkels op loopafstand Apotheek, artsen, opticiens en recreatiemogelijkheden in het dorp Goede toegang tot de afritten van de snelweg (A4 en A7) Slaapcapaciteit: max. 3 personen Prijs: 60€/nacht voor 1 persoon; elke extra 10€/nacht; Diff. Vakantie - Nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, verwarming en eindschoonmaak) inbegrepen - Minimum verblijf: 4 nachten

Prijzen

vriendelijkNummerpersonenPrijs p.p./nacht
Appartement13weg € 60,00

Beschrijving

Deze tekst is automatisch vertaald ( Origineel zichtbaar maken )

- Gezellige oma flat op een centrale en rustige locatie -
Welkom in mijn oma-flat, die in een rustige zijstraat ligt en toch een centrale ligging heeft. Een aparte ingang zorgt voor uw privacy tijdens uw verblijf. Het appartement beschikt over een woonoppervlakte van ca. 41 m2 en beschikt over een open keuken met een bartafel. De keuken is uitgerust met een fornuis met keramische kookplaat, broodrooster, grote koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en andere keukenaccessoires, zodat u gemakkelijk voor uzelf kunt zorgen.
De oma flat heeft een eigen slaapkamer met een comfortabel bed (1.40m x 2m) en een praktische inbouwkast voor uw persoonlijke bezittingen. De woonkamer heeft ook een comfortabele tv-stoel en een slaapbank, die slaapgelegenheid biedt voor nog eens twee personen indien nodig. Rolgordijnen zorgen voor een goede
Slapen. De badkamer is uitgerust met een moderne douche en een bidet. Er is ook een zithoek waar u buiten kunt ontspannen. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar.
De omgeving biedt tal van mogelijkheden om te winkelen, waaronder Edeka, Aldi, Rossmann, bakkerijen en slagers, die gemakkelijk te voet bereikbaar zijn. Apotheek, opticiens en artsen, evenals diverse vrijetijdsactiviteiten (bijv. Sportzwembad en tennis) bevinden zich in het dorp. De afritten van de snelwegen A4 en A7 zijn met de auto binnen maximaal 30 minuten te bereiken.
De prijs voor de granny flat is €60 per nacht, voor elke extra persoon €10/nacht. Op feestdagen gelden andere prijzen. Extra kosten zoals elektriciteit, water, verwarming en eindschoonmaak zijn inbegrepen. De minimale huurperiode is 4 nachten. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.
Als u vragen, verdere informatie of verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Landheer

  • Lid sinds: september 2023
  • responspercentage: 100%
  • We spreken: Duits, Engels

Vul uw accommodatie in

en sluit je aan bij duizenden gelukkige verhuurders!